Ellen in Maastricht
Informatie
Ellen in Maastricht

Ellen in Maastricht

Ellen biedt coaching voor zowel ondernemers als bestuurders van grote organisaties worden dagelijks gechallenged met zeer uiteenlopende uitdagingen. Deze uitdagingen kunnen zowel in de privésfeer als in de zakelijke omgeving optreden. Immers, wanneer je het verschil wil maken als ondernemer of bestuurder zijn je zakelijk en privé leven vaak nauw met elkaar verbonden.

Ondernemen en besturen vergen een bepaalde mindset en consistentie. Risico’s durven nemen, all-in durven gaan en het durven te opereren zonder zekerheden, allemaal situaties waar ondernemers en bestuurders vroeg of laat mee te maken krijgen.

Ellen heeft sinds haar carrière als ondernemer al deze situaties doorgemaakt, zowel zakelijk als privé. Ze is inmiddels een volhard bestuurster van haar eigen bedrijf en is absoluut in control over haar eigen mind. Zij realiseert zich dat ondernemers en bestuurders vaak behoefte hebben aan een sparringpartner. Hierbij richt zij zich met haar klanten niet enkel op de organisatie, maar ook op de ondernemer of bestuurder zelf.

De trajecten die zij hierin aanbiedt zijn voor een periode van 3 of 6 maanden, waar zij 7 dagen in de week voor ondernemers of bestuurders bereikbaar is. Zij realiseert zich namelijk als geen ander dat de genoemde uitdagingen niet stoppen na afloop van een werkweek, die gaan 7 dagen per week door.

Ellen in Maastricht Coaches

Reviews

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down