Podcasts

#Listen&Learn
Je hebt niet altijd de mogelijkheid om een boek te lezen, of niet altijd de sparringpartner naast je voor een goed gesprek. Een Podcast is de ideale manier om altijd en overal nieuwe kennis en inspiratie op te doen. Bij een goede podcast over persoonlijke ontwikkeling of mindset voelt het alsof je deel uitmaakt van het gesprek, ze zetten je aan het denken en hierdoor onthoud je de inzichten beter. Ideaal voor tijdens een lange auto rit of bijvoorbeeld in de trein.
Podcasts

MindSetters Podcasts

We zijn druk bezig met de voorbereiding van de MindSetters Podcasts.
Waarin we in gesprek gaan met verschillende inspirerende mensen die binnen hun niche succes hebben bereikt. Centraal staat de toegepaste mindset bij het behalen van hun succes.

Niks missen?

Wil je niks missen? En op de hoogte gehouden worden wanneer de eerste podcast online komt?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Onze favorieten

Tot die tijd verwijzen we je graag door naar onze favorieten alternatieve podcasts over persoonlijke ontwikkeling, mindset en succes.

Psychologie van succes

Alles over routines

Leef je mooiste leven

Lees artikel: Beste 10 podcasts over persoonlijke ontwikkeling
over mindsetters

Neem contact op

Denk je zelf een inspirerend verhaal te hebben en wil je graag hierover praten met ons in onze podcast? Of heb je een tip voor iemand waarmee wij het gesprek aan moeten gaan? Of heb je een brandede vraag die je graag beantwoord wil hebben? Laat het in het formulier hieronder achter.

    © Mindsetters - 2022
    Made with
    Web Wings
    chevron-down