Wie zijn wij?

#maakkennis
Wij zijn Joeri en Jasper Voorn, 2 broers uit een gezin met 4 jongens. Binnen ons gezin van 6 maakt dit een bont gezelschap aan verschillende persoonlijkheden. Vanuit onze familie hebben wij geleerd dat zakelijk succes, persoonlijke groei en spiritualiteit complementair zijn aan elkaar, evenals de verschillende inzichten hierop. Deze zaken passen wij op onze eigenzinnige wijze ook toe als zakelijk professional en als ondernemer.
Vanuit een passie voor persoonlijke ontwikkeling delen wij hier inzichten, onze eigen ervaringen en onze weg naar een maakbare toekomst. Deze ambitie willen wij verder uitdragen en andere helpen hiermee ook regie te pakken op hun eigen leven. Dit begint met Mindset, daarom MindSetters.

Wij beloven geen gouden bergen en prediken niet één waarheid, maar wij willen jou graag meerdere inzichten bieden. Hierbij laten wij zien welke paden wij bewandeld hebben en waar ons dit heeft gebracht en welke paden er nog meer mogelijk zijn.

“Set your mind to achieve your goals”

“With confidence, you have won before you have started.”

– Marcus Garvey

“The mind is just like a muscle - the more you exercise it, the stronger it gets and the more it can expand.”

– Idowu Koyenikan

“Open the window of your mind. Allow the fresh air, new lights and new truths to enter.”

― Amit Ray

Het team

Naast oprichters Joeri en Jasper bestaat MindSetters uit een groeiend netwerk van gepassioneerde schrijvers die middels hun expertise of interesse een bijdrage leveren aan de content op dit platform. Wil je ook deel uit maken van dit team? Neem dan contact met ons op.
© Mindsetters - 2022
Made with
Web Wings
chevron-down