Wie zijn wij?

#maakkennis
Wij zijn Mindsetters. Wij bieden een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Dit zien wij vrij breed, omdat ontwikkeling iets persoonlijks is en vele invalshoeken kent. Zo gaan we in op thema’s als mindset, geluk, gezondheid en business. We creëren content in de vorm van blogs, podcasts, video’s. Daarnaast organiseren we programma’s waarin wij jou inzichten en handvaten bieden om te gebruiken bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit doen wij vanuit een groeiend collectief met coaches en experts. Vanuit deze samenwerkingen met ervaringsdeskundigen en professionals bieden we gerichte expertise aan. Wij beloven geen gouden bergen en prediken niet één waarheid, maar wij willen jou graag meerdere inzichten bieden. We laten zien welke paden door ons en coaches zijn bewandeld en waar dit ons heeft gebracht.

Mindsetters is geboren vanuit een gedeelde overtuiging door Kiona Lousberg en Jasper en Joeri Voorn. De overtuiging dat je zelf de regie hebt over je toekomst. Persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop je denk (je mindset) zijn zeer bepalend hierbij. Daarom Mindsetters!

“Set your mind to achieve your goals”

“With confidence, you have won before you have started.”

– Marcus Garvey

“The mind is just like a muscle - the more you exercise it, the stronger it gets and the more it can expand.”

– Idowu Koyenikan

“Open the window of your mind. Allow the fresh air, new lights and new truths to enter.”

― Amit Ray
© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down