Mr. Food Coach
Informatie
Mr. Food Coach
Stille Steeg West 7
3823 ZH Amersfoort

Mr. Food Coach

Met Mr. Food Coach helpt Jelle Veenstra levensgenieters om gewicht te verliezen. Dat op een no nonsense manier, zonder poespas. Mr. Food Coach gelooft niet in wonderpillen, afvalshakes of bijzondere diëten. Sterker nog: Mr. Food Coach is een grote voorstander van een bakkie chips voor de tv.

Samen met zijn vrouw Iris heeft Mr. Food Coach een eigen podcast, namelijk: Maak Afvallen Makkelijk. De podcast heeft meer dan 80.000 luisteraars!

Mr. Food Coach staat bekend als de positiefste voedingscoach van Nederland. Afvallen is bij Mr. Food Coach een feestje! 

Mr. Food Coach lose weight enjoy life Mr. Food Coach

Mr. Food Coach Coaches

Reviews

Ik ben Jelle dankbaar voor hetgeen hij mij heeft geleerd. Ik heb nu geleerd hoe ik kan blijven genieten van de regelmatige uitjes en festivals die ik graag doe. Ik heb de beste tips over voeding, slaap lifestyle en training gehad, Je krijgt handvatten voor de rest van je leven. Het contact met Jelle is zo relaxed. Een coach die constant bereikbaar is welke vraag je ook aan hem stelt. De update van Jelle is altijd positief met veel humor en het geeft je écht weer een boost. Ik ben tijdens het traject 17 kilo kwijtgeraakt. Ik ben zelfs weer begonnen met hardlopen en mijn eerste hardloop wedstrijd weer gehad. Ik zit lekker in mijn vel en voel me fitter dan ooit. Voor degene die nog twijfelt! Jelle is een topper! Vooral niet twijfelen, je krijgt er echt geen spijt van. Als ik het kan, dan kan jij het ook! Mijn vriendin is nu ook gestart en die is inmiddels al 9 kilo kwijt. Ik gun dit traject echt iedereen!
Sandra Singodjojo
Dit was het dan! Het 90 dagen traject van Mr. Food Coach zit er op. Dit heeft niet alleen mij maar vooral ons hele gezin enorm veel geholpen om onze leefstijl om te gooien. We wisten voor ons idee best veel over voeding maar nu zijn we ons echt bewust geworden van wat we allemaal eten. Door de kennis van Mr. Food Coach en de inzichten die Jelle heeft overgebracht op ons is het eten veel makkelijker en leuker. Hier gaan we de rest van ons leven profijt van hebben en de overtollige kilo’s zijn voorgoed verleden tijd. Ik ben 11 kilo kwijt en dit traject heeft mij zoveel gebracht dat ik nu voor het eerst het vertrouwen heb om dit vol te houden. Ik wil Jelle dan ook enorm bedanken voor zijn tijd en inzet! Bedankt! Bedankt! Bedankt! Bedankt!
Willem L
Ik heb 1 maand het coaching programma gevolgd bij Jelle. Hiervoor al meerdere diëten geprobeerd, waaronder een coaching programma met voedingsschema waarbij ik mij strikt moest houden aan het schema en niet in het weekend kon genieten. Met de hulp van Jelle heb ik geleerd hoe ik door de weeks rekening kan houden met het weekend en zo dus kan genieten van het leven. Ik zit niet graag stil en mijn weekenden zitten vol met gezelligheid, waar ik van wilde blijven genieten naast het afvalproces. Daarnaast heeft Jelle mij inzicht gegeven dat een cijfer op de weegschaal niet altijd een ticket is naar je goed voelen. Een goede mindset, gezonde voeding, veel bewegen en genieten van het leven werken veel beter! Thanks Jelle!
Linde van Grieken
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down