vital nutrition logo
Informatie
Vital Nutrition
Konijnenberg 98 - 8502
4825 BE Breda

Vital Nutrition

Wees lief voor jouw eigen lijf en gezondheid met de supplementen van vital Nutrition.

De start van Vital Nutrition begon met een duidelijke visie, namelijk het creëren van een lijn van voedingssupplementen die niet alleen effectief, maar ook nog eens van de hoogste kwaliteit zijn. De huidige supplementen markt werd al snel overspoeld met producten die vaak meer synthetische vulstoffen dan actieve ingrediënten bevatten.

Dit was voor binnen Vital Nutrition een drijfveer om een verandering door te zetten. De missie van Vital Nutrition werd geboren uit de behoefte aan transparantie, zuiverheid en wetenschappelijk onderbouwde formules. Supplementen werden ontwikkeld met respect voor de natuur en het menselijk lichaam!

Bij Vital Nutrition staat de gezondheid van klanten voorop, en dit weerspiegelt zich in elk product dat wordt gemaakt. Vital nutrition gebruikt alleen ingrediënten die zijn goedgekeurd door de NVWA. De producten worden regelmatig getest door een onafhankelijk laboratorium en de formules zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke literatuur!

Vital Nutrition Coaches

Reviews

Geen vieze nasmaak zoals bij andere visolieproducten en de zuiverheidstesten en hoge EPA en DHA waarden geven vertrouwen. Heel tevreden!
Annemarie
Ontzettend blij met de Whey Proteïne van Vital Nutrition. Ondanks de lekkere smaak toch laag in suikers en hoog in eiwitten!
Stefan
Tevreden met mijn aankoop, prima prijs/kwaliteit!
S. Wijnand
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down