Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Ambulante begeleiding
Zelfredzaamheidtraining
Groepsbegeleiding

Ayoub Adardor

Mijn naam is Ayoub Adardor, ik ben 30 jaar oud en geboren en getogen in Geleen (Zuid-Limburg).

Ik ben een energiek persoon en denk graag in mogelijkheden. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de hulpverlening: zowel binnen diverse vormen van groepsbegeleiding als individuele begeleiding. Binnen mijn begeleiding bied ik al mijn cliënten structuur en regelmaat, met genoeg ruimte voor luchtigheid en een grapje op z'n tijd.

Mijn interesses lopen ver uiteen. Naast mijn liefde voor sociaal werk ben ik ook ondernemer en chef. Ik denk altijd in mogelijkheden en daag mezelf graag uit!

Adardor Puur Zorg en Welzijn

Sinds 2017 verzorgt Adardor Puur Zorg & Welzijn begeleiding voor jeugdigen van 4 tot 25 jaar en diens systeem in Midden- en Zuid-Limburg. Met een holistische aanpak waarbij er niet alleen aandacht is voor de cliënt maar ook voor zijn of haar systeem, spelen we in op elke unieke hulpvraag. Adardor Puur Zorg & Welzijn (APZW) staat voor planmatige en doelgerichte zorg, met oprechte en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt. Het bieden van veiligheid en vertrouwen staat bij APZW hoog in het vaandel, waarbij niet alleen de cliënt maar ook zijn of haar omgeving de begeleiding krijgt die nodig is

Lees meer

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.
- Nelson Mandela

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down