Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Leiderschap
Zelfrealisatie
Synergie
Business Coach

Dave Beckers

Ik ben Dave Beckers, en ik coach mannelijke ondernemers met een gezin naar meer rust, focus en succes, zowel zakelijk als privé.

In mijn leven als ondernemer vond ik het een uitdaging om een balans te vinden tussen het leiden van mijn onderneming en het onderhouden van mijn gezin. Het één ging ten koste van het ander. Ik wilde meer voor mezelf en voor mijn gezin.

Deze behoefte inspireerde me om op een reis van zelfontwikkeling te gaan, een reis die me liet inzien dat ik met de juiste focus en het maken van de juiste keuzes mijn bedrijf succesvol kon maken en meer tijd overhield voor mijn gezin. Een weg die me liet inzien dat er ruimte was voor groei in mijn rol als partner en vader. Toen ik die groei eenmaal zag en omarmde, veranderde de wereld voor mijn ogen. Ik creëerde, zonder het vooraf te beseffen, het leven waar ik naar op zoek was.

Mijn honger naar nieuwe inzichten en zelfontwikkeling is door deze reis enorm gegroeid, en ik wil niets liever dan deze kennis en inzichten doorgeven.

DB Coaching

Dave Beckers Coaching, de coach voor mannelijke ondernemers met een gezin die opzoek zijn naar een optimale balans tussen werk en privé. Mis je focus binnen je eigen onderneming? Ervaar je een ongezonde verhouding tussen werk en privé? Heb je het gevoel dat er veel meer mogelijk is dan je momenteel bereikt? Dan ben ik de coach voor jou! Succesvol ondernemen met focus en krachten je bedrijf, dat is wat je wilt! De juiste keuzes maken waardoor je bedrijf, je relatie en je leven uitgroeit tot een groot succes. Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk? Maak vandaag een afspraak…

Lees meer

De wereld van je dromen schuilt achter jouw bril

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down