ACT in balans

30.95

Hoe blijf je jezelf in een wereld die alles lijkt te kunnen maken? Je leeft van doel naar doel en wilt perfect zijn, maar nooit lijkt het genoeg. Keuzes maken bezorgt je paniek en uitstelgedrag verergert je stress. Tevredenheid lijkt altijd buiten bereik. Je bekritiseert jezelf en brandt op. Herkenbaar? 'Gelukkig zijn is een keuze', zeggen ze, maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met tegenslagen in gezondheid, verbroken relaties en twijfels over werk of studie? Hoe vind je balans en omarm je jezelf met al je onvolkomenheden in een wereld die perfectie lijkt te eisen?

ACT in balans biedt een praktisch programma voor persoonlijke groei, gebaseerd op acceptance and commitment therapy. Dit boek staat vol tips en oefeningen om in zeven stappen meer balans te vinden, je energie te richten op wat echt belangrijk is en niet te verliezen in activiteiten die niet bij je passen.

Voor wie is ACT in balans? Dit boek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer evenwicht, energie en hulp bij het nemen van beslissingen.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down