Arctic Blue Pure arctische visolie MSC 150 – 250 ml

17.95

Vette vis, zoals haring, sardientjes of makreel, vormt een uitstekende bron van waardevolle onverzadigde vetzuren Omega-3 EPA en DHA, evenals vitamine D. Magere vis, zoals kibbeling, vissticks, tilapia en pangasius, bevat daarentegen nauwelijks deze belangrijke voedingsstoffen. Voor diegenen die moeite hebben om vette vis te eten, is er Pure Arctische MSC Visolie met vitamine D!

Een dagelijkse dosis (5 ml) Pure Arctische Visolie bevat de Omega-3 vetten van ruim een halve haring. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze hoeveelheid EPA en DHA gunstig is voor het hart, het gezichtsvermogen (helpt om scherp te blijven zien) en de hersenfunctie. Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA of 250 mg EPA/DHA, zoals wettelijk is goedgekeurd. Maar liefst 20% van het vet in onze hersenen bestaat uit Omega-3 DHA; het is een essentiële bouwsteen voor de hersenen. Dit is vergelijkbaar met calcium voor de botten!

De aanwezige vitamine D in de visolie is van belang voor het behoud van sterke botten en tanden, alsook voor een goede weerstand en het behoud van sterke spieren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat EPA en DHA gunstig zijn voor de bloeddruk en de triglyceridenspiegel in het bloed. Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3000 mg EPA en 2000 mg DHA. De dagelijkse inname van EPA en DHA mag echter niet meer dan 5000 mg bedragen.

Bekijk op vitamines.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down