Brain Food

26.50

Voeding heeft een enorme invloed op de gezondheid van je hersenen. Ongeveer 20-25% van de energie die je binnenkrijgt via voeding wordt gebruikt door je hersenen. Maar wat heeft jouw brein eigenlijk allemaal nodig?

In de loop der jaren is onze voeding enorm veranderd. We eten tegenwoordig heel anders dan tijdens het grootste deel van onze menselijke evolutie. Dit heeft ertoe geleid dat ons brein niet meer optimaal functioneert, wat weer heeft geleid tot tal van moderne gezondheidsproblemen.

Charlotte Labee laat aan de hand van de nieuwste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en neurowetenschap zien hoe je deze situatie structureel kunt veranderen met behulp van een Brain Food-lifestyle en kennis over je eigen brein. Door de kracht van natuurlijke voeding te combineren met die van je eigen brein, kun je nieuwe gewoonten creëren en je leven en gezondheid ingrijpend verbeteren.

De praktische voedingstips en heerlijke recepten in dit boek maken het makkelijk en leuk om Brain Food in je leven te integreren, waardoor je je beter zult voelen dan ooit tevoren.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down