De kunst van het onmaakbare - Jelte C. Krist

22.95

De werkelijkheid is te complex voor strikte modellen en structuren. Of het nu gaat om een opleiding, carrière of organisatie: we kunnen de wereld niet volledig controleren. Toch proberen we vaak grip te krijgen op het werkende leven en verandering door middel van snelle oplossingen en efficiëntie, zoals gepresenteerd in opleidingen en zelfhulpboeken. In organisaties worden complexe vraagstukken vaak benaderd met eenduidige oplossingen en interventies. Dit boek onthult de beperkingen van stappenplannen, veranderprogramma's en 'succes is een keuze' mentaliteit.

In "De kunst van het onmaakbare" volgen we het persoonlijke verhaal van Junior, een professional bij organisatieadviesbureau Bureau X. Zijn geloof in bestaande formats en richtlijnen wordt op de proef gesteld wanneer hij brieven van zijn vader ontdekt en er een crisis uitbreekt bij Bureau X. Dit verhaal wordt afgewisseld met werkprincipes gebaseerd op ervaringen van de auteur en denkers uit diverse disciplines. Het biedt een nieuwe kijk op dynamiek binnen onszelf, organisaties en de samenleving, en stimuleert lezers om deze principes toe te passen in hun eigen leven en bij het vinden van creatieve oplossingen voor hedendaagse uitdagingen.

Jelte C. Krist, organisatie- en veranderkundige, deelt zijn inzichten en ervaringen in dit boek, dat zowel ambitieuze starters als ervaren professionals zal aanspreken.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down