De logica van geluk

20.00

"De Logica van Geluk" door Mo Gawdat is een boek dat de auteur's persoonlijke zoektocht naar geluk beschrijft. Mo Gawdat, een succesvolle Chief Business Officer bij Google [X], was ondanks zijn gezondheid, rijkdom en succes diep ongelukkig. Hij besloot het probleem van geluk te benaderen als een ingenieur en ontwikkelde een geluksformule gebaseerd op meetbare feiten en analytische logica.

Deze zoektocht kreeg een onverwachte wending toen Mo's zoon Ali plotseling overleed, en zijn geluksformule bleek een redding te zijn voor hemzelf en zijn familie tijdens deze moeilijke periode. Hieruit ontstond Mo's missie om zijn bevindingen te delen met de wereld, met de boodschap dat iedereen het vermogen heeft om geluk te vinden, ongeacht de obstakels en uitdagingen in het leven.

"De Logica van Geluk" is een positief en optimistisch boek dat Mo's overtuigingen en inzichten over geluk deelt, en hoe hij tot deze conclusies is gekomen. Het biedt lezers een waardevolle kijk op het bereiken van geluk in het leven zoals het is.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down