De vrouw van magie - Jedid-Jah Vellekoop-Bertram

14.25

Jedid-Jah heeft al veel mensen weten te raken met dit boek in hun hart. Gevoelens, hartstocht, wensen en gedachten worden op een meeslepende manier beschreven. Dit boek is een gids met een duidelijke koers voor liefde, mindset, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling en succes in jezelf.

Ook vertelt het het waargebeurde liefdesverhaal van Jedid-Jah en zijn meer dan twintig jaar oudere vrouw. Zij zijn het levende bewijs dat ondanks het leeftijdsverschil, een verschillende geloofsovertuiging en een totaal andere achtergrond geen blokkade vormen, maar een opening. Ze hebben alles achtergelaten voor de liefde. De beloning die ze kregen, is een hartstochtelijke liefde in de zuiverste vorm.

In hoofdstuk twaalf neemt Marike, de vrouw van Jedid-Jah, je mee in haar heldere visie op het leven en de liefde. Door haar kom je tot de ontdekking dat er in de liefde daadwerkelijk sprookjes bestaan en dat 'magie' onmisbaar is in het leven en in een liefdevolle relatie. Het verhaal dient als een ware inspiratiebron en laat jou op een inspirerende manier zien dat een leven vanuit je hart de vervulling wordt voor jouw dromen, wensen en verlangens. Leer leven vanuit een bron van liefde, vertrouwen en verbinding. Bestudeer dit boek en ontdek een gids voor het leven en de liefde, of je nu een man of vrouw bent en welke geaardheid je ook hebt, maakt niet uit. Als jij de liefde maar omarmt. Het zal jouw denkwijze en kwaliteit van leven naar een nog hoger niveau tillen.

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down