Een nieuwe aarde

25

Eckhart Tolle, de auteur achter 'De kracht van het NU', schetst in 'Een nieuwe aarde' een visie voor een samenleving gebaseerd op spirituele waarden, belovend werkelijk geluk te kennen. Deze schitterende luxe-editie, met een gouden randje en herziene vertaling voor de 21e eeuw, brengt zijn boodschap op een prachtige manier tot leven.

De wereld is in een diepe crisis beland, zo betoogt Tolle. Het ego-denken speelt daar een hoofdrol in. Ons ego streeft naar macht, tegenstand en vijanden, wat heeft geleid tot een tijdperk van wereldwijde crises op het gebied van welzijn en gezondheid.

Maar er is hoop, verkondigt Tolle! Als we collectief durven loslaten en de sprong wagen naar een ander, zuiver bewustzijn, kunnen we transformeren naar een nieuwe samenleving waar geluk de boventoon voert. 'Een nieuwe aarde' gidst ons. Geïnspireerd door zijn eerdere bestseller 'De kracht van het NU' naar dit nieuwe spirituele tijdperk. Tolle spoort ons aan om angst niet te laten regeren en ons niet te laten beïnvloeden door media die angst voeden. Met het vertrouwen dat we door aanwezigheid en bewustzijn de chaos en stagnatie kunnen doorstaan.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down