Geld verdienen met YouTube

12.50

Geld verdienen met YouTube, door Stefan Rooyackers

YouTube is een social media platform dat nogal eens vergeten wordt. De beloning van een sterke aanwezigheid op YouTube is echter onbetaalbaar. Zoekmachines selecteren content nu op social search. Dit betekent dat zoekmachines interactieve profielen op social media verweven in hun zoekresultaten. Dus hoe hoger de interactie en hoe meer content er op deze social media geplaatst is, hoe hoger het profiel en het bedrijf in de zoekresultaten komen te staan op Google, Bing en Yahoo. Bedrijven met geen of een inactieve aanwezigheid op social media zullen continu blijven dalen in de ranglijst van zoekmachines en nagenoeg onvindbaar worden voor klanten.

Maar hoe zorgt u ervoor dat u succesvol kan zijn op YouTube? YouTube is veel meer dan alleen video's uploaden. U moet YouTube zien als een middel waarmee u rechtstreeks de consument aanspreekt. Dit lukt u veel beter met beeld dan alleen maar tekst te tonen of boordevol informatie. De consument van tegenwoordig leest geen lappen tekst. Zij geven de voorkeur aan beeld.

Stefan Rooyackers is een van de internetpioniers van Nederland. Momenteel geeft hij leiding aan diverse internetmarketing- en ICT-ondernemingen, zoals www.crowdhypotheek.nl en www.letusconnect.net. Hij geeft cursussen en lezingen op het gebied van internetmarketing. Een internetmarketeer zorgt ervoor dat er voor een gegeven budget zoveel mogelijk doelgerichte bezoekers naar uw website komen.

Geld verdienen met YouTube komt uit de boekenserie 'Geld verdienen met' die Stefan Rooyackers uitgebracht heeft. Ook beschikbaar zijn de boeken 'Geld verdienen met Facebook', 'Geld verdienen met Twitter' en 'Geld verdienen met LinkedIn'.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down