Growth Mindset

32.92

Het boek is Engelstalig.

Investeren vergt meer dan alleen vaardigheden. Miljonairs delen allemaal een sterke mindset voor succes, met zelfdiscipline en focus. Onze eigen gedachten kunnen ons vaak onbewust tegenhouden. We hebben de wil en capaciteit om te dromen, maar toch vragen we ons af waarom we niet succesvoller zijn. Het antwoord ligt in onze gedachten. Als we diep van binnen niet geloven dat we iets kunnen, zullen we het nooit doen.

Om doorbraken te bereiken, moet je je toewijden aan een groeimindset. Een vaste mindset houdt je over 5 jaar nog steeds op dezelfde plek. Vooruitgang brengt geluk. Het boek "Growth Mindset" gaat diep in op je geest en leert je je gedachten te veranderen om de dingen aan te trekken die je wilt.

"Once Your Mindset Changes, Everything On The Outside Will Change Along With It." - Steve Maraboli

Succesvolle mensen evolueren dagelijks. Als je niet groeit, sta je stil. De belangrijkste eigenschap onder Fortune 500 miljonairs is hun streven naar constante verbetering. Als je leert hoe je je gedachten kunt beheersen en vormgeven naar een groeimindset, zullen je dromen dichterbij komen dan ooit tevoren.

Laat je gedachten je niet tegenhouden. Als je niet in jezelf gelooft, wie dan wel? Zelfvertrouwen en focus op je doelen zijn de eerste stappen naar succes. De kracht van je gedachten mag je niet onderschatten. Dit zal de grootste ontdekking van je leven zijn, de kracht die in jezelf schuilt.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down