Manifesteren kun je leren

21.99

Is manifesteren onzin! Nee, totaal niet! In dit boek legt schrijfster Willemijn Welten uit dat manifesteren voor iedereen te leren is. In plaats van een vage en 'zweverige' uitleg, krijg je in dit boek to-the-point uitleg over wat manifesteren is en wat het kan brengen.

Willemijn maakt het voor iedereen mogelijk om te begrijpen wat manifesteren is. Het kan gemakkelijk, leuk en praktisch zijn en hoeft niet ingewikkeld te worden. Zelfs voor de meest nuchtere personen is dit een boek waard om te lezen. Je krijgt tools en handvaten hoe je op elk moment van de dag een manifestatie kan creëren.

In het boek 'Manifesteren kun je leren' deelt Willemijn niet alleen haar eigen verhaal, maar ook dat van anderen om te laten zien welke voordelen manifesteren met zich kan meebrengen. Ze staat je bij om zelf aan de slag te gaan en leert je vertrouwen te hebben in je intuïtie. Je leert om je belemmeringen los te laten en hoe je met energie het 'ondenkbare' kunt bewerkstelligen. Energie is namelijk alles. Op die manier kom je te weten wat je echt wilt en krijg je de moed om er daadwerkelijk voor te gaan.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down