Minami MorEPA plus 60 – 120 softgels

44.95

Ontdek Minami Omega-3: een krachtig en puur supplement dat je ondersteunt bij het volop genieten van het leven. De EPA & DHA omega-3 vetzuren in dit product dragen bij aan een gezond hart, behoud van normaal zicht en optimale hersenfunctie! Wat Minami Omega-3 uniek maakt is de duurzame bron van omega-3 afkomstig van kleine vissen uit de ongerepte wateren van de Stille Oceaan. Dankzij het gepatenteerde zuiveringsproces ontvang je een hoogwaardig en zuiver product!

Elke dagelijkse dosis van 1 softgel bevat 915 mg omega-3 vetzuren, met 635 mg EPA en 195 mg DHA. Volwassenen wordt geadviseerd 1 tot 4 softgels per dag in te nemen bij een maaltijd met water. Minami Omega-3 is gecertificeerd door Friend of the Sea, wat de duurzame herkomst waarborgt, zonder onnodige toevoegingen.

Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Dit supplement is ter aanvulling op, niet ter vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap, borstvoeding, medicatie of ziekte, raadpleeg een professional. Ervaar een gezonde levensstijl met Minami Omega-3!

Bekijk op vitamines.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down