Nachtrust & Stemming - Natuurlijk Slaapmiddel

24.95

Dit slaap supplement met 12 ingrediënten ondersteunt de nachtrust, helpt je ontspannen en geeft je lichaam de nutriënten die het nodig heeft voor een goede nachtrust.

12 supplementen in één capsule – Dit slaapmiddel bevat 12 supplementen in één capsule, zodat je niet alles los hoeft te bestellen en voordeliger uit bent.

Niet verslavend - Dit slaapmiddel is niet verslavend, waardoor je op ieder moment kunt stoppen zonder problemen.

Unieke samenstelling – Griffonia, Valeriaan, Kamille, B1, B3, B6, Zink, twee organische soorten van magnesium en B12 & 0,25 mg van het natuurlijke slaapstofje.

Wetenschappelijk onderbouwd – De samenstelling is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en door de jaren heen verder geperfectioneerd.

Ondersteunt lichaamseigen processen – Dit middel is niet bedoeld om je te verdoven maar juist om natuurlijke processen te ondersteunen die betrokken zijn bij de nachtrust.

Natuurlijk ingrediënten – Dit product bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en wordt geproduceerd onder streng toezicht.

Veilig gedoseerd – De vitaminen zijn veilig, maar krachtig gedoseerd. Zo kun je het prima combineren met andere supplementen en krijg je niet te veel binnen.

Werkt snel – Veel van onze klanten merken direct een verschil, maar soms heeft het even de tijd nodig (5 – 10 dagen)

Gemakkelijk in gebruik - Dagelijks 1 – 2 capsules, 45 minuten voor het slapengaan. De caps mogen ook open gemaakt worden, als je moeite hebt met het doorslikken van capsules.

Ontwikkeld door een Biobased Chemicus – Dit slaapmiddel is samengesteld door Biobased Chemicus Jochum Smid en is gebaseerd op recente wetenschap.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down