Psychologische veiligheid

25.95

Psychologische veiligheid is het best bewaarde geheim om teams te laten floreren. Het creëert een klimaat waarin vertrouwen hand in hand gaat met de vrijheid om jezelf te uiten en de drang om het verschil te maken, zelfs in verwarrende tijden. Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel dat ze erbij horen, moedigt hen aan om hun mening te delen, fouten openlijk te bespreken en innovatieve ideeën te presenteren. Het heeft meetbare voordelen op het gebied van verantwoordelijkheid nemen, samenwerken, leren, creativiteit en presteren.

Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en een diepgaande kennis van wetenschappelijke literatuur bieden Hans van der Loo en Joriene Beks praktische richtlijnen om individueel en als team te groeien naar een psychologisch veilige en dynamische werkomgeving. Ontdek de ontsnapping uit angstculturen en bevrijd jezelf van 'veiligheidsvreters'.

Hans van der Loo (1954) is medeoprichter van EnergyFinder en auteur van diverse managementbestsellers over visie en energieke werkculturen. Joriene Beks (1976) is een expert in het creëren van psychologische veiligheid. Met haar uitgebreide praktijkervaring weet ze individuen en teams op een goed onderbouwde, gepassioneerde en nuchtere manier in beweging te brengen op dit gebied.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down