Vastgoed miljonair in 10 stappen

119.50

Extra inkomen, een comfortabeler leven en financiële vrijheid door slim te investeren in vastgoed... Het is de droom van velen, maar slechts weinigen realiseren het.

Gunther de Wilde, een serial entrepreneur en vastgoedinvesteerder, slaagde erin om snel financieel onafhankelijk te worden door slim en strategisch te investeren in vastgoed. In dit boek deelt hij zijn succesformule in 10 eenvoudige stappen.

Gunther brengt de theorie tot leven in eenvoudige bewoordingen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn eigen vastgoedportfolio. Zo krijg je nieuwe inzichten in de wereld van vastgoedinvesteringen en krijg je zin om zelf aan de slag te gaan. Dit boek over vastgoedbeleggingen gaat in de eerste plaats over jou. Vastgoed is namelijk het middel om jouw dromen en doelen te bereiken. Pas de beproefde methode in 10 stappen toe. Het heeft gewerkt voor Gunther en voor velen van zijn alumni en klanten. Waarom zou het dan niet voor jou werken? Dit boek is een absolute MUST-HAVE voor elke vastgoedinvesteerder.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down