Vier wegen naar motivatie

27.50

“Ze doen helemaal niks.” “Het zit er wel in, maar het komt er niet uit.” Herken je dit? Wil je weten hoe je jouw leerlingen meer kunt motiveren? Als je leerlingen niet gemotiveerd zijn, is het hard werken voor de leraar. Je hebt het gevoel dat je voortdurend aan het trekken bent terwijl de leerlingen meeliften. Dat is zonde van jouw energie en jammer voor de leerlingen. Wat kun je doen?

Dit werkboek begint met een overzicht van wat werkt om mensen te motiveren en hoe je dat in de klas kunt toepassen. In de vervolghoofdstukken kijk je met behulp van oefeningen naar wat er al gebeurt in jouw lessen, wat je wilt bereiken en welke stappen je kunt zetten om dit te realiseren. Dit boek biedt geen kant-en-klare oplossingen, maar wel veel oefeningen, suggesties en voorbeelden. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou werkt om jouw leerlingen te motiveren.

"Vier wegen naar motivatie" is voor iedereen bruikbaar, maar geschreven vanuit het perspectief van leerkrachten, docenten en anderen in het onderwijs. Dirk van der Wulp was 40 jaar docent biologie en mentor en ongeveer 30 jaar schoolcounselor en trainer oplossingsgericht werken. Sandra Elzinga is docent biologie en werkt als coach, trainer en mediator in het onderwijs. Samen hebben zij de training 'Motiveren is te leren, vier wegen op weg naar motivatie' opgezet. Dit werkboek is gebaseerd op de uitleg en oefeningen uit die training. Jarenlange ervaring heeft geleerd wat werkt en wat niet.

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down