VitOrtho Meer In 2 Zwanger

29.95

VitOrtho Meer In 2 Zwanger Tabletten zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van zwangere vrouwen te voldoen. Deze multivitaminen bevatten actieve B-vitaminen, inclusief 400 μg foliumzuur, dat essentieel is voor de gezonde ontwikkeling van de foetus. De tabletten zijn samengesteld met hoogwaardige vitamine- en mineraalverbindingen om ervoor te zorgen dat de zwangere vrouw alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

De voordelige grote verpakking van VitOrtho Meer In 2 Zwanger Tabletten biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor zwangere vrouwen. Met 400 mcg foliumzuur per dagelijkse dosis, in de goed opneembare vorm Quatrefolic®, wordt de aanbevolen inname van foliumzuur gemakkelijk bereikt. Bovendien is de dosering van andere vitaminen afgestemd op de specifieke behoeften van zwangere vrouwen.

Deze tabletten bevatten ook ijzer in een goed opneembare en goed verdraagbare vorm, wat belangrijk is om bloedarmoede tijdens de zwangerschap te voorkomen. Ze ondersteunen het immuunsysteem en zijn rijk aan calcium, magnesium en vitamine B12. Bovendien bevatten ze biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12, wat de opname en effectiviteit van deze voedingsstoffen verbetert. De organische mineraalverbindingen en vitamine K2 als menachinon 7 (VitaMK7®) zorgen voor optimale voedingsondersteuning.

Een extra voordeel van VitOrtho Meer In 2 Zwanger Tabletten is dat ze ook geschikt zijn voor vegetariërs, waardoor ze een goede keuze zijn voor zwangere vrouwen met een vegetarisch dieet. Kortom, deze tabletten bieden een gebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van zowel moeder als baby tijdens de zwangerschap te ondersteunen.

Bekijk op vitamines.com

Gerelateerde producten

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down