bewust vaderschap
Informatie
Bewust vaderschap

Bewust vaderschap

Wat voor vader ben je? Waarom voed je op zoals je doet? Wat wil je écht voor je kinderen? Hoe ziet jouw ideale relatie met je kind eruit? Heb je daar wel eens over nagedacht?

Wat je wil is weten wat er omgaat in je kind, echt aanwezig zijn en contact kunnen maken met je kind, problemen samen makkelijk oplossen, een voorbeeld zijn voor je kind, je kind de ruimte geven om zelfvertrouwen te ontwikkelen en zich te ontplooien naar eigen potentie.

Bewust vaderschap begint met persoonlijk leiderschap en daarom gaan onze programma’s dus net zozeer over jouw kind als over jou. Het grote voordeel is dat onze programma’s ook een bewezen positieve impact hebben op andere omgevingen in je leven.

Onze programma’s draaien om ontdekken. Bewust worden. Emotioneel verbonden zijn. En keuzes maken om een leven te kunnen leiden op jouw voorwaarden.

We bieden tools aan, stimuleren en motiveren. Helpen je bij het vinden van jouw antwoorden en het opdoen van inzichten. Want alleen zo kun je uiteindelijk zelf de belangrijke keuzes maken die leiden tot de gewenste verandering en groei.

Iedereen heeft het in zich, wij brengen alleen jouw persoonlijk leiderschap naar het oppervlak. En hoe meer mensen hun persoonlijk leiderschap aanboren, hoe mooier de wereld wordt.

Lees meer over Bewust Vaderschap

Bewust-vaderschap image 1

Bewust vaderschap Coaches

Reviews

Uitstekende cursus! Ik raad het een ieder aan deze cursus te volgen. Dank je wel Roderick!
Rowdy Spiessens
Ik ervaar bewust vaderschap als het openen van mijn ogen voor dingen waarin ik vastliep en niet zelf kon zien. Mijn grootste leermoment is dat ik inzicht kreeg door de spiegel die Roderick mij voorhield, eerlijk op de feiten en gedrag en aardig en behulpzaam als coach. Ik kan bewust vaderschap aan alle vaders aanraden die een betere band met zichzelf willen en daarmee ook een betere verbinding/band met je kinderen. Ik zeg doe het gewoon, je kinderen zijn het meer dan waard.
Jeroen Scholtens
© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down