Socials
Werkgebied
Zuid-Holland
Specialisaties
Leiderschap
Vaderschap

Roderick Timmermans

Als persoonlijk leiderschapscoach en trainer help ik jou, meer verbinding met je kind te ervaren.

Ik leer je hoe je meer rust, energie en vervulling kan ervaren in je rol als vader en in je leven. Ik leer je om op een authentieke manier verbinding te maken met je kinderen.

Ik ben oprichter van In2Coaching en ben 10 jaar actief als trainer en coach en volg jaarlijks meerdere opleidingen om wat ik daar leer te vertalen naar mijn klanten, waardoor ze op maat bijzondere doorbraken meemaken. Daarvoor heb ik 11 jaar leidinggevende rollen gehad waaronder directeur van een consultancy organisatie.

Mijn missie is om vaders meer te verbinden met hun kinderen en zichzelf. Dit doe ik door bewustwording te creëren, principes te delen en concrete handvatten mee te geven voor persoonlijke groei. Door mijn eigen ervaringen met mijn (autistische) kinderen en achtergrond als leidinggevende en leiderschapscoach ben ik in staat om de sleutel met je te delen.

Bewust vaderschap

Wat voor vader ben je? Waarom voed je op zoals je doet? Wat wil je écht voor je kinderen? Hoe ziet jouw ideale relatie met je kind eruit? Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat je wil is weten wat er omgaat in je kind, echt aanwezig zijn en contact kunnen maken met je kind, problemen samen makkelijk oplossen, een voorbeeld zijn voor je kind, je kind de ruimte geven om zelfvertrouwen te ontwikkelen en zich te ontplooien naar eigen potentie. Bewust vaderschap begint met persoonlijk leiderschap en daarom gaan onze programma’s dus net zozeer over jouw kind als…

Lees meer

Wees de vader die je kunt zijn

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down