energiq ondernemen
Informatie
EnergiQ Ondernemen
Economiestraat 61
6135 KV

EnergiQ Ondernemen

EnergiQ ondernemen creëert flow en energie voor mens en onderneming.

Bij EnergiQ ondernemen gaan we verder dan alleen het vergroten van de belastbaarheid en het verlagen van de belasting voor ondernemers. We zijn toegewijd aan het transformeren van jouw zakelijke en persoonlijke leven door middel van diepgaande coaching en begeleiding.

Onze aanpak is gebaseerd op het bieden van waardevolle inzichten, het laten doorleven van verrijkende ervaringen en het boeken van meetbare vooruitgang op verschillende gebieden, waaronder kwalitatieve rust, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. We begrijpen dat een gezonde ondernemer de kern vormt van een gezonde onderneming en we streven ernaar om beide te laten floreren.

Daarnaast kijken we bedrijfskundig mee naar jouw onderneming en identificeren we mogelijkheden voor optimalisatie in het gehele bedrijfsproces. Wij zijn er om je te ondersteunen en de onderneming naar nieuwe hoogtes te brengen.

Bij EnergiQ ondernemen geloven we in de kracht van flow en energie en we zijn vastbesloten om jou en de onderneming te helpen floreren op alle niveaus.

logo energiq ondernemen

EnergiQ Ondernemen Coaches

Reviews

Ben bij Roland terechtgekomen omdat ik een volgende stap wilde maken met mijn onderneming. Wat ik erg fijn vind, is dat hij een no-nonsense business en performance coach is. Iemand die goed luistert, veel ervaring heeft en nog belangrijker - met geweldige en vernieuwende ideeën en inzichten komt.
Jorn Gijzen
Roland is een zeer kundige (Business) Coach - Hij helpt ons om structuur aan te brengen en doet dit op een uiterst kundige en bijzonder vriendelijke manier. Door vragen te stellen en te kijken naar welke manier in ons leven past, maakt hij de uitdagingen van een gezin gecombineerd met een startende onderneming zichtbaar waar bij ons nog geen lampje ging branden. Hierdoor wijzigt het intern gevoel van alsmaar stress en het een of het ander tekort te doen, naar het hebben van opties en meer kwaliteit te halen uit zowel gezinsleven als ook aan de business kant.
Paul Willen
Erg tevreden over deze coach. Roland is zeer kundig en neemt de tijd voor je. Kijkt samen met jou wat er nodig is om verder te groeien. Geeft je hele mooie nieuwe inzichten. Hij staat altijd voor je klaar en is heel behulpzaam. Zelfs wanneer je na de sessie nog ergens tegenaan loopt, kun je hem bellen. Ben erg tevreden over hem. Kan alleen maar zeggen dat hij een topper is!
Bianca Vossen
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down