Socials
Werkgebied
Limburg, Noord-Brabant, Sittard
Specialisaties
Focus
Discipline
Business Coaching

Roland Griek

Mijn naam is Roland Griek en als energieke en gepassioneerde ondernemer coach ik vrijwel dagelijks ondernemers, zodat ook zij energiek gaan leven en daardoor succesvoller gaan ondernemen. Immers is bewezen dat energieke personen betere keuzes maken voor hun eigen gezondheid en daarmee automatisch dus ook voor hun onderneming.

Waar ik blij van word?

🌍 Reizen
🌳 Door het bos🏃🏼‍♂️
💫 Ondernemen
🎾 Padel
💪🏼 Krachttraining

Maar vooral van leergierige mensen met een positieve energie.


Mijn bedrijfskundige achtergrond in combinatie met mijn jarenlange ervaring in de gevechtskunst maken mij een sparringspartner die met respect voor de persoon de vinger op de spreekwoordelijke maar vaak ook letterlijk op de zere plek legt. Ik coach vanuit de oprechte intentie jouw inzichten te bieden en ervaringen te doorleven, houdt jou hiervoor verantwoordelijk en creëer zo FLOW, zodat het leven energieker en leuker gaat zijn. Je gaat krachtig zakendoen met een gezonde mindset en een energiek lichaam.

EnergiQ Ondernemen

EnergiQ ondernemen creëert flow en energie voor mens en onderneming. Bij EnergiQ ondernemen gaan we verder dan alleen het vergroten van de belastbaarheid en het verlagen van de belasting voor ondernemers. We zijn toegewijd aan het transformeren van jouw zakelijke en persoonlijke leven door middel van diepgaande coaching en begeleiding. Onze aanpak is gebaseerd op het bieden van waardevolle inzichten, het laten doorleven van verrijkende ervaringen en het boeken van meetbare vooruitgang op verschillende gebieden, waaronder kwalitatieve rust, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. We begrijpen dat een gezonde ondernemer de kern vormt van een gezonde onderneming en we streven ernaar…

Lees meer

Anyone can do my job, but nobody can be me!

© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down