Judith Waeijen Vitaloog
Informatie
Judith Waeijen Vitaloog
Napoleonsweg 103a
6081AC Haelen
Contact

Judith Waeijen Vitaloog

Een Vitaloog is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één.
Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in. Op deze manier begeleidt ik individuen, teams en organisaties, binnen mijn organisatie Judith Waeijen Vitaloog, naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

Ik wil voor duurzame gedragsveranderingen zorgen bij mensen, zodat zij zich gelukkiger, fitter en meer in balans voelen. Je fit en vitaal voelen is meer dan gezonde voeding eten en meer beweging. Vitaal leven heeft vooral ook te maken met zingeving en de sociale (werk)omgeving waarin je leeft en werkt.

Wat maakt de Vitalogische aanpak anders?

Een Vitaloog legt de brug tussen consulting, training & coaching en ondernemerschap. Verder maakt een vitaloog gebruik van organisatie- en vitaliteitsscans die o.a. zijn ontwikkeld. Aanpassingen in de bedrijfscultuur en leefstijl van medewerkers zullen de kwaliteit van werk en leven effectief verhogen.

De vitaliteitsschijf van vijf

Onze leefstijl heeft direct effect op ons lichaam, ons denken, ons voelen en onze omgeving en dus op het gedrag wat we laten zien. Dit besef leidt tot een aanpak vanuit een integraal vitaliteitsmodel de zogenaamde vitaliteitsschijf van vijf. Ik probeer je inzicht te geven en de juiste tools aan te bieden om daadwerkelijk je te helpen met een duurzame gedragsverandering. Uiteindelijk leidt dit tot een bewezen verbetering in de kwaliteit van het (werkende) leven.

Judith Waeijen Vitaloog Coaches

Reviews

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down