Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Leefstijlcoach
DISC Rapportage
Vitaliteit

Judith Waeijen

Ik ben Judith Waeijen, Vitaloog, moeder, echtgenoot, dochter, vriendin, coach.
Ik hou van mensen verbinden met elkaar, je bewust laten worden van je leefstijl, omgeving en mindset. Zodat je zelf gaat inzien dat het ook anders kan.
En op weg naar ''anders'' begeleidt ik je graag.

Een Vitaloog is een coach, leefstijlcoach, vitaliteitsmanager en adviseur ineen
Zo zie ik ook graag particulieren die even een steuntje in de rug nodig hebben.

Hoe kom je tot zulk beroep? Mijn man en ik hebben 19 jaar voor onze zoon Noud mogen zorgen, waardoor ik met veel facetten van gezondheid in aanraking kwam en ik ontdekte dat ik graag met mensen meedenk en bewustzijn creëer. Gelukkig hebben we nog een zoon en dochter die ik liefdevol begeleidt op het levenspad.

Mijn hobby’s zijn: Reizen, wandelen, hardlopen, fietsen en lezen.
Je voelt je snel op je gemak bij mij en ik biedt je vertrouwen in een goede begeleiding.

Judith Waeijen

Judith Waeijen Vitaloog

Een Vitaloog is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één. Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in. Op deze manier begeleidt ik individuen, teams en organisaties, binnen mijn organisatie Judith Waeijen Vitaloog, naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen. Ik wil voor duurzame gedragsveranderingen zorgen bij mensen, zodat zij zich gelukkiger, fitter en meer in balans voelen. Je fit en vitaal voelen is meer dan gezonde voeding eten en meer beweging. Vitaal leven heeft vooral ook te maken met zingeving en de sociale (werk)omgeving waarin je leeft en werkt. Wat…

Lees meer

Je hoeft niet ziek te zijn, om beter te worden.

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down