julia coaching mindsetters
Informatie
Julia Coaching
Menno van Coehoornstraat 5
4811 AV Breda

Julia Coaching

“Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg”.

Julia Coaching zorgt echter voor verandering en blijvend resultaat. Wil jij iets anders? Dan staat Julia Coaching voor je klaar. Tijdens de coaching gebruikt Julia veel NLP-technieken. Ze heeft er persoonlijk ervaring mee dat deze methoden effectief zijn en snel werken. Ze kiest een techniek op basis van jouw specifieke moeilijkheden. Het is dus maatwerk op jouw hulpvraag. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, pesten, opvoeding, verdriet, onzekerheid, depressie, stress of overtuigingen? Voor elke hulpvraag heeft zij een passende oplossing.

“Een ster is geboren toen jij op aarde kwam”.

julia coaching mindsetters julia coaching mindsetters julia coaching mindsetters

Julia Coaching Coaches

Reviews

Lieve Hülya, Bedankt voor je oprechte betrokkenheid. Voor je advies en je geduld. Door jou voel ik weer de kracht om verder te gaan. Ik kreeg het gevoel dat alles op mij af kwam. Toen ik klein was had ik iets meegemaakt wat ik had weggestopt. Nu 30 jaar later kwam het terug. Nooit gedacht dat NLP coaching zo effectief is, en dat in 3 sessies!
R. van den Berg
Tijdens mijn eerste examineren op mavo 4 was ik zenuwachtig thuis aan het wachten tot ik naar school mocht gaan om mijn twee eerste PTA’s te maken. Ik voelde de spanning overal in mijn lichaam. Ik had echt heel erg veel geleerd. Ik kon niet meer helder nadenken, het enige wat ik dacht was dat ik het niet ging halen. Hülya (mijn moeder) riep mij om te vragen of ik haar ergens mee wilde helpen. Toen ik net voor haar stond begon ik te huilen van de spanning en angst voor mijn twee PTA’s. Mijn moeder liet mij op een stoel zitten. Ik weet niet hoe dit kon gebeuren. Maar door de magische woorden van mijn moeder werd ik minder zenuwachtig en angstig. Uiteindelijk heb ik voor beide toetsen die dag een 8,7 en 9,2 gehaald. Als mijn moeder mij niet had geroepen voor hulp net voordat ik naar school ging had ik hoogstwaarschijnlijk door de zenuwen en angst een black-out gekregen tijdens de PTA’s. Ik ben blij dat mijn moeder deze vaardigheid bezit en zou het graag met iedereen willen delen.
Canali (17 jaar)
Ik ben bij Hülya gekomen omdat ik al langere tijd kampte met spanningsklachten en sombere buien gerelateerd aan onverwerkte gebeurtenissen in het verleden. Ze heeft me hiermee enorm geholpen door hier anders naar terug te kijken en negatieve emoties te verruilen voor positieve. Hülya is professioneel, kundig maar blijft menselijk. Al om al een heel fijn persoon waar je in vertrouwen mee kan praten.
C. uit Breda
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down