Socials
Werkgebied
Noord-Brabant
Specialisaties
NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
Familieopstellingen
Hypnose

Hülya Yeral

Mijn naam is Hülya Yeral en ik ben de eigenaresse van Julia Coaching. Al op heel jonge leeftijd voelde ik me sterk betrokken bij het welzijn van de mensen om me heen. Ik heb heel wat jaren gewerkt als taalcoach en als verkoopadviseuse. Het mensen om me heen hebben en iets voor hen te kunnen betekenen, maakte mij gelukkig.

Al toen ik nog klein was, werd ik geraakt door persoonlijke verhalen en gaf ik mensen adviezen waardoor ze zich beter voelden. Tot ik in aanraking kwam met NLP had ik geen idee van mijn sterke kanten, net zoals ik geen idee had van vele andere aspecten van het leven. Ik raakte heel erg geïnteresseerd in NLP en heb dan ook zes jaar geleden met succes het NLP practitioner programma afgerond en later ook de NLP master cursus.

Vrienden en andere mensen omschrijven mij als toegewijd, vriendelijk, warm, oprecht en sympathiek. Als coach neem ik mijn werk heel serieus. Ik behandel iedereen met respect, oordeel niet en spiegel waar dat nodig blijkt. Ik analyseer en definieer “problemen” vrij snel.

Ik doe het goed als coach die mensen helpt controle te krijgen over uitdagingen, zowel persoonlijke als die in relatie tot anderen.

Julia Coaching

“Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg”. Julia Coaching zorgt echter voor verandering en blijvend resultaat. Wil jij iets anders? Dan staat Julia Coaching voor je klaar. Tijdens de coaching gebruikt Julia veel NLP-technieken. Ze heeft er persoonlijk ervaring mee dat deze methoden effectief zijn en snel werken. Ze kiest een techniek op basis van jouw specifieke moeilijkheden. Het is dus maatwerk op jouw hulpvraag. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, pesten, opvoeding, verdriet, onzekerheid, depressie, stress of overtuigingen? Voor elke hulpvraag heeft zij een passende oplossing. “Een ster is geboren toen…

Lees meer

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen (Wil je iets anders, zal je andere stappen moeten maken)

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down