messcherp coaching
Informatie
Messcherp

Messcherp

Messcherp komt in het hart van jouw onderneming. Alleen vanuit een krachtige kern kan jouw onderneming weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf. Dat begint bij de mensen in je organisatie. Daarom geloven wij in gelukkige, gezonde en sterke mensen.

Een heldere organisatiestructuur, duidelijke werkprocessen, rituals & routines en een ijzersterke salesstrategie zijn de andere vier pijlers waarop Messcherp zijn methode baseert. Ben jij die ondernemer die al zijn inspiratie heeft omgezet in een groeiend bedrijf met een behoorlijke omzet? Die verder wil, maar niet weet welke stappen hij moet zetten? Begin dan met het bouwen van het juiste fundament.

Meer info over Messcherp

Messcherp1 Messcherp2 messcherp3

Messcherp Coaches

Reviews

Zeer bijzondere ervaring afgelopen week bij Sjoerd / Messcherp-Coaching! Ik had gekozen voor de messcherp in een dag workshop. Na de achtergrond van Sjoerd zelf meer geleerd over de Wim Hof methode en het verhaal erachter. Vervolgens de methode zelf in praktijk brengen. Verbazingwekkend wat je eigen lichaam (aan)kan en hoe je -door je ademhaling te controleren- dit soort extremen kan trotseren. Aanrader.
Armand Rooyakkers
Sjoerd heeft door middel van zijn persoonlijke ervaring inzichten gedeeld hoe ik het sales vak meer eigen kan maken. Hij neemt je mee in zijn enthousiasme. Daar bovenop heeft hij gekeken naar mij als persoon en wat ik nodig heb om te groeien. "We maken van een 8 een 10." zei hij. Door middel van intensieve coaching heeft hij het beste in me naar voren gehaald. Hij heeft een manier gevonden om mijn karaktereigenschappen en kwaliteiten in een salesfunnel + planning te transformeren: die bij mij passen en bovendien haalbaar zijn. Erg waardevol! Ik zou Sjoerd zeker aanraden. Het maakt dat ik enthousiast ben geworden om sales te doen en het niet meer als 'plat, verkopen, pushen of als moetje' zie.
Suz on her best
Afgelopen week kennis mogen maken met Sjoerd Mooren van Messcherp Coaching. Sjoerd is Wim Hof instructor en heeft ons geleerd bewust stil te staan bij onze ademhaling. Door de juiste ademhalingstechnieken toe te passen hebben we het ijsbad met succes getrotseerd! Een super leuke en inspirerende ochtend gehad met geweldige begeleiding van Sjoerd! Wil jij dit ook? Niet twijfelen, gewoon doen!
Ilona Baars
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down