Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Business
Wim Hof Methode
Mindset

Sjoerd Mooren

Ondernemers geven aan dat ze graag met Sjoerd werken omdat hij door zijn ervaring echt kan toevoegen. Daarnaast is zijn aanpak eerlijk en confronterend. Geen lange verhalen en mooie plannen, maar een pragmatische directe aanpak.

Sjoerd heeft zestien jaar ervaring in sales. In deze periode heeft Sjoerd honderden bedrijven en organisaties bezocht. Hierbij heeft hij meer dan tienduizend klantgesprekken en ruim tweeduizend onderhandelingen gevoerd. Dankzij deze ervaring kan Sjoerd heel snel bedrijven en hun organisatie- en businessmodellen doorgronden en snel de vinger op de zere plek leggen.

Messcherp

Messcherp komt in het hart van jouw onderneming. Alleen vanuit een krachtige kern kan jouw onderneming weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf. Dat begint bij de mensen in je organisatie. Daarom geloven wij in gelukkige, gezonde en sterke mensen. Een heldere organisatiestructuur, duidelijke werkprocessen, rituals & routines en een ijzersterke salesstrategie zijn de andere vier pijlers waarop Messcherp zijn methode baseert. Ben jij die ondernemer die al zijn inspiratie heeft omgezet in een groeiend bedrijf met een behoorlijke omzet? Die verder wil, maar niet weet welke stappen hij moet zetten? Begin dan met het bouwen van het juiste fundament. Meer…

Lees meer

Coaching is unlocking a person's potential to maximise their own performance. It is helping them to learn, rather than teaching them.

© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down