Mike Krop Logo Mindsetters
Informatie
Mike Krop Coaching & Trainingen
Bisschop Aelenstraat 1
5014 PM Tilburg

Mike Krop Coaching & Trainingen

Mike Krop Coaching & Trainingen is een onderneming bestaande uit één coach (de eigenaar) en verschillende partners met eigen expertises. Het coachingstraject is zo ingericht dat een coachee zijn/haar eigen antwoorden vindt in de vragen die hij of zij stelt. Hierin staan de persoonlijke kwaliteiten, overtuigingen en doelen centraal.

Daarnaast verzorgt Mike Krop Coaching & Trainingen kant-en-klare workshops aan, maar ook workshops op maat. Mocht u een bepaald onderwerp voor uw doelgroep uit willen lichten, zullen wij met u in gesprek gaan over uw wensen en leerdoel. Vanuit hier zullen wij de juiste expert bij het onderwerp vinden en een persoonlijke workshop maken.

Het doel van al deze activiteiten is altijd om mensen iets waardevols mee te geven dat zij hun hele leven mee kunnen nemen.

Mike Krop Coaching & Trainingen Coaches

Reviews

Mike's coachingstraject heeft mijn stress- en angstgevoelens aanzienlijk verminderd. Zijn fijne en respectvolle aanpak, waarbij hij de juiste vragen stelt en mij aanmoedigt om zelf oplossingen te vinden, heeft me snel geholpen. Ik voel me nu zelfverzekerd om met mijn situatie om te gaan. Het coachingstraject is duurzaam en ik waardeer Mike's aanpak enorm
De sessies met Mike zijn van onschatbare waarde voor mij. Hij creëert een sfeer waarin ik mezelf kan zijn en niets hoef, maar waarin alles mag. Wat ik vooral waardeer, is dat Mike mij aanmoedigt om de antwoorden op mijn vragen vanuit mezelf te vinden, in plaats van kant-en-klare oplossingen te bieden. De investering die ik heb gedaan, is absoluut de moeite waard, want zijn sessies zijn van onschatbare waarde
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down