Socials
Werkgebied
Noord-Brabant
Specialisaties
Intuitief Coach
Reflectie Coach
Trots & Weerbaarheid

Mike Krop

Mijn naam is Mike Krop en ik ben een gepassioneerde coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn studie HRM (Human Resource Management) heb ik ontdekt dat ik het enorm leuk vind om mensen vanuit hun eigen persoonlijke waarden, kwaliteiten en overtuigingen in hun kracht te zetten. Vanuit dit oogpunt heb ik mijn coaching praktijk opgezet.

Op 25-jarige leeftijd voel ik een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling, waar ik het liefst zoveel mogelijk tijd aan besteed. Ik geloof dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wilt bereiken! Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en een positieve verandering in je leven te bewerkstelligen. Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mike Krop Coaching & Trainingen

Mike Krop Coaching & Trainingen is een onderneming bestaande uit één coach (de eigenaar) en verschillende partners met eigen expertises. Het coachingstraject is zo ingericht dat een coachee zijn/haar eigen antwoorden vindt in de vragen die hij of zij stelt. Hierin staan de persoonlijke kwaliteiten, overtuigingen en doelen centraal. Daarnaast verzorgt Mike Krop Coaching & Trainingen kant-en-klare workshops aan, maar ook workshops op maat. Mocht u een bepaald onderwerp voor uw doelgroep uit willen lichten, zullen wij met u in gesprek gaan over uw wensen en leerdoel. Vanuit hier zullen wij de juiste expert bij het onderwerp vinden en een…

Lees meer

“Feel the fear and do it anyway!”

© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down