Paarden-Geluk
Informatie
Paarden-Geluk
Craubekerstraat 43
6343RC Klimmen

Paarden-Geluk

Bij Paarden-Geluk kun je terecht voor therapie voor kinderen, coaching voor volwassenen, Rots & Water, teamcoaching en ouder-kind-trajecten. Allemaal met behulp van paarden!

Bij Paarden-Geluk wordt gewerkt volgens het programma ‘IK met PK’ ACT met behulp van paarden, met als doelstelling de mentale veerkracht van de coachees te vergroten. Paarden-Geluk organiseert ook ponykampen en Paarden-Geluk-Middagen voor kinderen en voor volwassenen. Tijdens de Paarden-Geluk-Middag maken de deelnemers kennis met coaching met behulp van paarden.

Bij Paarden-Geluk komen kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben met uiteenlopende problemen. Kinderen met ADHD, autisme, moeilijkheden op school of in het gezin, maar ook kinderen die moeilijk hun eigen plekje kunnen innemen of het lastig vinden vriendschappen aan te gaan of te onderhouden, niet om kunnen gaan met hun emotie of niet voor zichzelf opkomen.

Loopt het in het gezin even lastig, is een ouder-kind-traject ook mogelijk.

Ook volwassenen vinden hun weg naar Paarden-Geluk. Zij komen weer met hele andere vraagstukken, denk bijvoorbeeld aan relationele problemen, levensvragen, situaties op het werk, burn-out, ‘het even niet meer weten, een duwtje in de rug nodig hebben’. Koppels zijn ook welkom bij Paarden-Geluk.

Paarden-Geluk staat ook voor team-coaching. Met de paarden werken aan zaken die lastiger gaan binnen het team, SAMEN en zonder oordeel! Met mooie maar zeker ook confronterende opdrachten, een open gesprek en na afloop een voldaan gevoel en nieuwe inzichten waar het team direct mee aan de slag kan.

Ik ga graag met jou onderzoeken hoe ik jou kan helpen, door middel van een coachings-sessie/traject samen met de kudde van Paarden-Geluk! Neem gerust contact met me op door een mail te sturen. paarden-geluk@ziggo.nl

Bellen of een appje sturen mag ook: 06-23767175

Paarden-Geluk Coaches

Reviews

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down