Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
ACT
coaching m.b.v. paarden (kind en volwassenen)
ouder-kind trajecten

Maartje Linssen

Mijn naam is Maartje Linssen.

Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn gezin en onze dieren in Klimmen. Sinds 2003 sta ik voor de klas. Ik ben docent en mentor op een VSO-school voor kinderen met autisme. In 2020 heb ik de stap genomen om mijn droom achterna te gaan. Werken met paarden en mensen in de vorm van coaching en therapie met behulp van mijn eigen kudde. Mijn eigen bedrijfje Paarden-Geluk was geboren!

Ik heb verschillende opleidingen afgerond, ‘Therapie voor kinderen met behulp van paarden’, ‘Coaching met behulp van paarden’ en ‘Ik met PK, coaching volgens ACT (acceptance commitment therapy) met behulp van paarden’. Verder geef ik ‘Rots en Water met behulp van paarden’ en verzorg ik Paarden-Geluk-Middagen om de deelnemers kennis te laten maken met coaching met behulp van paarden. Ook verzorg ik ouder-kind-trajecten en werk ik met koppels die een hulpvraag hebben over hun relatie.

Mijn werk bij Paarden-Geluk is het mooiste dat er is: Mensen, groot en klein, kunnen helpen met uiteenlopende hulpvragen, samen met mijn kudde: Ashkii, Vega, Venus, Winnie en Emiel. De paarden spiegelen mijn coachees, ze laten zich niet voor de gek houden. Al gedraag je je nog zo blij, als je van binnen hartstikke verdrietig bent, laten de paarden mij dat, door hun gedrag, zien.

Mijn werk met de paarden is magisch !

Paarden-Geluk

Bij Paarden-Geluk kun je terecht voor therapie voor kinderen, coaching voor volwassenen, Rots & Water, teamcoaching en ouder-kind-trajecten. Allemaal met behulp van paarden! Bij Paarden-Geluk wordt gewerkt volgens het programma ‘IK met PK’ ACT met behulp van paarden, met als doelstelling de mentale veerkracht van de coachees te vergroten. Paarden-Geluk organiseert ook ponykampen en Paarden-Geluk-Middagen voor kinderen en voor volwassenen. Tijdens de Paarden-Geluk-Middag maken de deelnemers kennis met coaching met behulp van paarden. Bij Paarden-Geluk komen kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben met uiteenlopende problemen. Kinderen met ADHD, autisme, moeilijkheden op school of in het gezin, maar ook kinderen…

Lees meer

Paarden-Geluk, waar Paarden en Geluk samenkomen.

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down