Socials
Werkgebied
Sittard
Specialisaties
Business Coach
Persoonlijke Ontwikkeling
Spiritualiteit

Kyra Limpens

Mijn naam is Kyra Limpens, 24 jaar, en ik ben werkzaam bij Mindsetters. Mijn passie is 4 jaar geleden ontstaan toen ik mijn allereerste boek over persoonlijke ontwikkeling had gelezen genaamd: Master Your Mindset. Ik heb alle informatie van het boek (en meerdere mindset boeken) op mezelf toegepast en een bedrijf gestart. Ik merkte al snel dat ik mensen inspireerde om te gaan voor waar je hart het snelst van gaat kloppen. Ik gaf 3 jaar lang coaching over het onderwerp; bedrijven opstarten vanuit passie.

Naast mijn werkzaamheden bij Mindsetters houd ik mij bezig met kaartlezingen (spiritualiteit), breng ik ondernemers bij elkaar om te masterminden (business), lees ik veel boeken en ga ik naar bijeenkomsten over persoonlijke ontwikkeling en mindset (persoonlijke ontwikkeling).

Mindsetters

Mindsetters is een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Vanuit een breed en groeiend collectief met experts en professionals gericht op persoonlijke ontwikkeling delen wij hier inzichten en mogelijke oplossingen voor jou vragen. Hierbij delen wij onze eigen ervaringen en onze weg naar een maakbare toekomst. Wij willen jou als bezoeker inspireren en helpen regie te pakken op hun eigen leven. Dit begint met Mindset, daarom Mindsetters. Wij beloven geen gouden bergen en prediken niet één waarheid, maar wij willen jou graag meerdere inzichten bieden. Hierbij laten wij zien welke paden wij bewandeld hebben en waar ons dit heeft gebracht en welke…

Lees meer

"Control the fear, and chase your destiny"

- Bali, Indonesië April 2023

© Mindsetters - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down