Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Orthomoleculair Therapeut
Holistisch
Bloedtest

Angeline Vrencken

Ik ben Angeline Vrencken: gezondheidscoach en orthomoleculair therapeut, van Work@YourHealth.

Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn twee fantastische dochters en Dave in het fijne Spaubeek. Ik heb jarenlang gewerkt als Financial in het bedrijfsleven. Als ervaringsdeskundige en door mijn passie over de werking van ons lichaam & geest, heb ik mij omgeschoold tot orthomoleculaire therapeut in 2022.

Wat anderen over mij zeggen: enthousiast, deskundig, doelgericht, nieuwsgierig, betrouwbaar, warm en zorgzaam.

Mijn interesse in orthomoleculaire geneeskunde begon toen ik zwanger wilde worden en dit niet vanzelf ging. Een medisch traject in het ziekenhuis voelde voor mij niet goed. Ik ging op zoek naar een andere weg: naar de oorzaak van mijn uitblijvende zwangerschap, vanuit de overtuiging dat mijn lichaam dit zelf moest kunnen. In dit proces kwam ik ook mezelf tegen. Dat ik niet lekker in mijn vel zat en te weinig kon ontspannen in mezelf. Hiermee moest ik ook aan de slag! Deze holistische kijk was cruciaal om mijn doel te bereiken, zwanger worden, en ‘in the end’ een gezonder en energieker leven.

Ik ben overtuigd van het zelfhelend vermogen van ons lichaam en dat ieder zijn verantwoordelijkheid kan nemen over zijn leven en gezondheid. Alles begint met de eerste stap en vertrouwen in jezelf.

Work@YourHealth

Wil je gezondheidsklachten verminderen en genezen? Gaat zwanger worden niet vanzelf? Ontdek orthomoleculaire therapie bij Work@YourHealth! Bij orthomoleculaire therapie staat de kracht van het zelfhelend vermogen van je lichaam centraal. Orthomoleculaire therapie biedt inzicht en interventies om je lichaam te herstellen. Met de Work@YourHealth Blauwdruk en een set aan metingen krijg je helderheid, focus, structuur en rust waar voor jou de oplossing zit. De metingen bestaan onder andere uit een bioresonantie meting, waarna in afstemming aanvullende labonderzoek plaats kan vinden. Mijn doel is om jou in een maand al wezenlijke veranderingen te laten merken, met die stapjes, die voor jou…

Lees meer

Het belangrijkste is om nooit te stoppen met vragen stellen.

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down