Socials
Werkgebied
Limburg, Noord-Brabant, Sittard
Specialisaties
Mentale- en Fysieke Gezondheid
Gezonde Gewoontes
Stoïcijnse Mindset
Business Coach

Boris Cornelissen

Ik ben Boris Cornelissen, ik ben performance coach en help jou om fysiek en mentaal gezond te worden en met name te blijven door het hanteren van de juiste leefgewoontes.

Als businesscoach leerde ik al snel dat een gezonde onderneming een resultaat is van een energieke ondernemer. Vanuit je kracht en energie maak je namelijk betere en gezondere keuzes die je vele malen succesvoller maken.

Als performancecoach doe ik continu onderzoeken naar de laatste cijfers op het gebied van gezonde gewoontes, zodat ik hier zelf mee kan experimenteren en ze kan verwerken in onze programma’s.

Ik heb de overtuiging dat de meest energieke persoon de volgende 3 pijlers op orde heeft:

  • Gezonde Voeding
  • Optimale Rust (mindset)
  • Voldoende Beweging

Door een gewoonte te maken van de voor jou juiste acties, help ik jou om de juiste balans te vinden, waardoor jij de grip en controle krijgt op je leven. De belastbaarheid is altijd hoger dan de belasting.

Sportvasten is hiervoor de ideale kickstart. Door je lichaam en geest te “resetten”, zorg je ervoor dat jij vanuit je kracht een start kan maken met nieuwe gezonde gewoontes.

Sportvasten Nederland

Sportvasten is hét programma om je lichaam in korte tijd in shape te brengen en je vetverbranding te verhogen. Tijdens het 10-daagse Sportvastenprogramma bouw je gedoceerd in 3 dagen je voeding af, daarna volgen 3 dagen van sapvasten, om vervolgens in 4 dagen je voeding weer volledig op te bouwen. Hierbij train je elke dag ongeveer 30 minuten, waardoor je de optimale switch maakt van suikerverbranding naar vetverbranding. De combinatie van vasten en trainen maken het resultaat zeer effectief. Het geeft je lichaam de impuls om met relatief kleine inspanningen over te gaan op het verbranden van vet in plaats…

Lees meer

Je wordt wat je consumeert. Consumeer wat voor jou het juiste is, het wordt letterlijk onderdeel van jou

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down