Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Wandelcoach
Autisme
HSP

Claudia Stevens

Hallo, ik ben Claudia Stevens, moeder van 3, wandelcoach, maatschappelijk werker en gespecialiseerd in het werken en trainen van honden. Mijn visie is dat ieder mens al compleet is, de uitdaging ligt erin je eigen “google maps” te ontwikkelen. Zo kom je weer in contact met je gevoelens, je passie en jezelf. We maken hierbij gebruik van de kracht en schoonheid van de Limburgse natuur. Samen actief aan de slag buiten, ook wel lichaams- en ervaringsgerichte coaching genoemd.

Ik zie de gehele mens, mijn inzet is holistisch, gericht op hoofd, hart, lijf en ziel. Mijn coaching is eerlijk, warm en direct. Ander gedrag hanteren is out of your comfortzone treden en dit brengt nieuwe uitdagingen.

Mijn passie ligt bij het werken met therapiehonden, zij bezitten een natuurlijk invoelend vermogen om bij mensen emoties aan te voelen en ik ben getraind om deze te vertalen voor anderen. Deze vorm van coaching is zeer geschikt voor volwassenen met burn out, HSP en/of Autisme.

In Respect

In Respect richt zich op psychosociale begeleiding en coaching van volwassenen. We bieden maatwerk, samen brengen we je vragen in kaart en bekijken wat het beste bij jou past. Ieder mens is uniek, niemand past in een hokje. In mijn rugzak heb ik veel evidenced based methodieken die je verder kunnen helpen. Werken met therapiehonden is een extra troef in mijn rugzak. Flory is mijn Engelse Cocker Spaniel, in staat om de onderliggende emoties te raken en te spiegelen en opgeleid tot therapiehond. Resultaat: je komt snel tot de kern van je probleem. Het mooie is dat we dit inzicht…

Lees meer

“Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.”

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down