Socials
Werkgebied
Noord-Brabant
Specialisaties
Ketogene leefstijl
Vitaliteit
Meditatie

Floortje Nieuwenstein

Hoi, ik ben Floortje, 42 jaar en ketogeen voedingscoach & vitaliteitscoach. In 2019 woog ik ruim 100 kilo toen ik zelf begon met ketogeen eten. In eerste instantie om af te vallen maar ik merkte al heel snel dat ketogeen eten veel meer voor me deed.  Alsof het ging stromen, mijn lijf reageerde er heel goed op en mentaal vond er ook echt een shift plaats.

Na 1 jaar was ik 26 kilo kwijt. Ik kreeg zoveel energie dat ik moest gaan sporten. Mijn migraine verdween, mijn menstruatie werd regelmatig en normaal, mijn huid werd mooier, mijn haar werd dikker, ik kwam weer in balans. 

Deze transformatie is voor de motivatie geweest om anderen hier ook bij te helpen.

Naast mijn baan als senior projectmanager ben ik mezelf gaan omscholen. Ik heb eerst de opleiding tot vitaliteitscoach gevolgd, waardoor ik meteen de functie programmamanager vitaliteit kon uitvoeren. Daarna ketogene voeding & leefstijl, aura & chakrahealing en momenteel volg ik de opleiding tot orthomoleculaire suppletie.

Omdat ik het coachen niet meer kon combineren met mijn baan ben ik mijn hart gaan volgen en volledig in mijn eigen bedrijf, Feel good by Flora, gaan werken.

Feel good by Flora

Feel good by Flora is er voor mensen die strugglen met hun gewicht en andere klachten ervaren (zoals migraine, vermoeidheid, hormonale issues). Ik help mensen naar een gezond lichaam dat weer in balans is d.m.v. de ketogene leefstijl. Ketogeen eten zet je onder andere in bij overgewicht, hormonale disbalans, ter verbetering van de algehele gezondheid, klachten zoals hoofdpijn en migraine, huidklachten zoals eczeem en acné, sombere gevoelens & angst, suikerverslaving en meer. Zo kun je het ook inzetten als je als sporter je prestaties wenst te verbeteren. Naast het coachen op voeding zet ik met regelmaat meditatie in. Een gezonde…

Lees meer
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down