Paardencoach Sittard

#Praktijk

Mindsetters streeft naar ieders persoonlijke ontwikkeling. Deze ontwikkeling begint bij jezelf. Mindsetters kan je echter helpen om de steun en begeleiding te krijgen die je nodig hebt bij uitdagende vragen of fases in je ontwikkeling. Dit kan in de vorm van een sparringpartner met kennis van zaken, een expert op een bepaald gebied of een coach. Zowel in het openbaar als privé. Via onze medewerkers en ons netwerk van partners kunnen we dit mogelijk maken.

Heb je hulp nodig van een paardencoach in Sittard? Wij vinden het leuk als je ze met ons deelt. Via ons netwerk van ervaren professionals en experts kunnen we je in contact brengen met een geschikte coach. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen jij en de coach bepalen of er een match is en welke rol jij hierin gaat spelen.

Meer over coaching

Neem direct contact op!

  boxchainge
  Judith Waeijen Vitaloog
  back on track logo
  bewust vaderschap
  Energia Martial Arts
  Dominique Nelissen logo
  In Respect
  LOET
  Field of Faith
  Work@YourHealth
  Ellen in Maastricht

  Samenwerken met ons?

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

  We werken aan de ontwikkeling van een uitgebreid nationaal netwerk van deskundige sparringpartners, elk met hun eigen specialiteit.

  Ben jij een coach of een expert op een bepaald gebied en wil je een brede doelgroep aanspreken via ons platform? Kijk dan snel op onze samenwerkingspagina.


  Meer over samenwerken
  eisenhower matrix

  Volg ons op social media

  #Mindsetters
  Soms is het niet haalbaar om een boek te lezen of iemand bij je te hebben voor een diepgaand gesprek. Podcasts bieden een fantastische manier om op elk moment en op elke plek nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Luister naar boeiende podcasts over persoonlijke groei of mindset; het voelt alsof je deelneemt aan het gesprek zelf. Deze podcasts prikkelen je denkvermogen en helpen je de kennis beter te onthouden. Ze zijn ideaal voor tijdens een lange autorit, een ontspannen wandeling, of zelfs terwijl je in de trein zit.

  Paardencoach in Limburg

  Onze fantastische paardencoaches in Sittard zijn niet alleen lokaal actief, maar strekken hun expertise en begeleiding ook uit naar andere steden in Limburg. Je kunt daarom onze deskundige paardencoaches niet alleen in Sittard vinden, maar ook in de volgende regio's: Heerlen, Maastricht, Roermond, Venlo, Kerkrade, Weert, Geleen, Landgraaf, Beek, Stein, Echt, Hoensbroek, Valkenburg, Nederweert, Brunssum, Meerssen en Panningen.

  Set Your Mind, To Achieve Your Goals

  Ben je op zoek naar de ideale coach? Neem contact met ons op! 
  Wij zorgen voor de perfecte match met een geschikte coach.

   © Mindsetters - 2024
   Made with
   Web Wings
   chevron-down