Businesscoach Heerlen

#Praktijk

Mindsetters streeft naar persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Deze ontwikkeling begint bij jezelf. Echter kan het jou helpen om bij bepaalde vragen of fasen in je ontwikkeling sparring en ondersteuning te krijgen. Dit kan in de vorm van een informeel sparringpartner, ervaringsdeskundige op een specifiek gebied of een coach. Zowel zakelijk als privé. Vanuit ons team en netwerk van partners kunnen we hierin voorzien.

Heb je een hulpvraag voor een business coach in Heerlen? We vinden het gaaf als je deze met ons deelt. Vanuit ons netwerk van ervaringsdeskundige en professionals kunnen we je in contact brengen met een mogelijke coach. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen jij en de coach ervaren of er een match is en welk vervolg jij hier aan wilt geven.

Meer over coaching

Neem direct contact op!

  boxchainge
  Judith Waeijen Vitaloog
  back on track logo
  bewust vaderschap
  Energia Martial Arts
  Dominique Nelissen logo
  In Respect
  LOET
  Field of Faith
  Work@YourHealth
  Ellen in Maastricht

  Samenwerken met ons?

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

  We zijn bezig met het opzetten van een uitgebreid nationaal netwerk van ervaren sparringpartners, elk met hun eigen specialisatiegebied.
  Ben jij een coach of expert binnen een specifieke branche en wil je jouw doelgroep bereiken via ons platform? Neem dan eens een kijkje op onze samenwerkingspagina.


  Meer over samenwerken
  eisenhower matrix

  Volg ons op social media

  #Mindsetters
  Soms is het niet haalbaar om een boek te lezen of iemand bij je te hebben voor een diepgaand gesprek. Podcasts bieden een fantastische manier om op elk moment en op elke plek nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Luister naar boeiende podcasts over persoonlijke groei of mindset; het voelt alsof je deelneemt aan het gesprek zelf. Deze podcasts prikkelen je denkvermogen en helpen je de kennis beter te onthouden. Ze zijn ideaal voor tijdens een lange autorit, een ontspannen wandeling, of zelfs terwijl je in de trein zit.

  Business Coaches in Limburg

  Onze fantastische Business Coaches in Heerlen zijn niet alleen lokaal actief, maar strekken hun expertise en begeleiding ook uit naar andere steden in Limburg. Je kunt daarom onze deskundige Business Coaches niet alleen in Heerlen vinden, maar ook in de volgende regio's: Sittard, Maastricht, Roermond, Venlo, Kerkrade, Weert, Geleen, Landgraaf, Beek, Stein, Echt, Hoensbroek, Valkenburg, Nederweert, Brunssum, Meerssen en Panningen.

  Set Your Mind, To Achieve Your Goals

  Ben je op zoek naar de ideale coach? Neem contact met ons op! 
  Wij zorgen voor de perfecte match met een geschikte coach.

   © Mindsetters - 2024
   Made with
   Web Wings
   chevron-down