Socials
Werkgebied
Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland
Specialisaties
Persoonlijke ontwikkeling
Acceptance & Commitment Therapy
Geluk

Rachelle Hensgens-Kock MSc

Mijn passie is mensen (weer) in hun kracht te zetten zodat zij een gelukkig en zinvol leven mogen leven, dat gun ik namelijk iedereen! Het is namelijk niet zo moeilijk, als je maar eerlijk naar jezelf bent: wie ben ik en wat vind ik belangrijk? Hiervoor dan ook keuzes te maken en bereid zijn om ook door “the dirt” te gaan die je onderweg tegenkomt. Dat heb ik zelf als jongvolwassene mogen ervaren, maar was een les voor het leven.

Daardoor heb ik de afgelopen twee jaar: twee kinderen op de wereld gezet, ben ik verhuisd van Amsterdam (terug) naar Sittard, ons nieuwe huis verbouwd, mijn baan als key accountmanager omgegooid naar het ondernemerschap èn twee opleidingen afgerond. Tussendoor ben ik enorm geïnteresseerd in wat zorgt er nu voor geluk en wat maakt dat soms lastig? Daardoor blijf ik continue research doen naar thema’s hierover die ik tegenkom in mijn praktijk of eigen leven: podcasts, boeken, studies – daarnaast ben ik naast familiemens ook een echte Bourgondiër, dat hou ik in balans door yin yoga, krachttraining.

Dat klinkt misschien best druk, maar ik ben momenteel gelukkiger dan ooit. Dit gun ik iedereen en daarom wil ik alles wat ik heb geleerd inzetten om zoveel mogelijk mensen hierin te inspireren en bewegen.

Field of Faith

Field of Faith biedt persoonlijke ondersteuning aan voor particulieren en bedrijven. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling centraal, waarbij eventuele barrières aangepakt worden om zo ruimte te creëren voor succes, geluk en groei – d.m.v. Acceptance & Commitment Therapy, Coaching en Energy work begeleid ik mensen naar hun doelen, voor een gelukkig en zinvol leven. Naast individuele coaching, ben ik ook spreker en geef ik masterclasses aan bedrijven en organisaties.

Lees meer

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down