Socials
Werkgebied
Gelderland
Specialisaties
Martial Arts
Focus
Mindset

Thomas Voorn

Jaren reizen en studeren brachten mij een groei van outdoor-instructeur naar leerkracht, docent en coach. Een passie voor vechtsport en de drang om te ondernemen zorgden er in 2017 voor dat ik mij fulltime wijdde aan mijn bedrijf Energia Martial Arts. De mindset achter (vecht-)sporten en de symbiose tussen lichaam en geest zijn hier een kernelement.

Mijn kennis, ervaringen en nog voortdurende zoektocht verbindt mij met het platform MindSetters. Verbonden zijn met je lichaam en geest staat voor mij centraal. Ik zoek geregeld de grenzen en extremiteiten op maar streef ook naar een balans met rust, mindfulness en beheersing. In de dojo of het koude water, survival in de natuur of in de hectiek van het leven; op zoek naar de flow en state of mind om het te trotseren.

Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts train jij binnen een team op jouw eigen niveau. Met plezier, motivatie en enthousiasme maken wij elkaar beter. Wij bieden Brazilian jiu-jitsu, MMA, grappling, capoeira en personal training aan. Vechtsport voor iedereen. De groepslessen van Energia Martial Arts worden in verschillende steden aangeboden. Een abonnement bij Energia Martial Arts beperkt zich niet per stad. Atleten zijn vrij om in een andere stad mee te trainen en zelf verschillende disciplines te mixen. Ben jij bijvoorbeeld ingeschreven voor Braziliaans Jiu-jitsu in Zevenaar of Wehl maar wil je ook MMA trainen in Nijmegen? Dan kan dit kosteloos binnen jouw abonnement.

Lees meer

“There is no comfort in the growth zone and no growth in the comfort zone.”

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down