Ondernemerscoach

#Praktijk

Bij Mindsetters geloven we in persoonlijke groei, voor iedereen. Die groei, dat is iets wat van binnenuit komt. Maar, laten we eerlijk zijn, soms is een beetje hulp of iemand om mee te sparren wel zo fijn. Of je nou op zoek bent naar een casual sparringpartner, iemand die de klappen van de zweep kent op een specifiek gebied, of een coach - voor je werk of je privéleven. Ons team en ons super netwerk van partners staan klaar om je hiermee te helpen.

Sta je open voor de ondersteuning van een ondernemerscoach? Het enthousiasmeert ons enorm als je jouw vraag bij ons neerlegt. Dankzij ons netwerk van deskundigen en professionals zijn we in staat om je te koppelen aan een passende coach. In een vrijblijvende kennismakingssessie kunnen jij en de coach ontdekken of er een klik is en hoe jullie eventueel samen verder kunnen gaan.

Meer over coaching

Neem direct contact op!

  boxchainge
  Judith Waeijen Vitaloog
  back on track logo
  bewust vaderschap
  Energia Martial Arts
  Dominique Nelissen logo
  In Respect
  LOET
  Field of Faith
  Work@YourHealth
  Ellen in Maastricht

  Samenwerken met ons?

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

  We zijn bezig met het opzetten van een omvangrijk landelijk netwerk vol vakkundige sparringpartners, ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.
  Als jij een coach of specialist bent in een bepaalde sector en je wilt je doelgroep benaderen via ons platform, neem dan vooral een kijkje op onze pagina voor samenwerkingen.


  Meer over samenwerken
  eisenhower matrix

  Volg ons op social media

  #Mindsetters
  Soms is het niet haalbaar om een boek te lezen of iemand bij je te hebben voor een diepgaand gesprek. Podcasts bieden een fantastische manier om op elk moment en op elke plek nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Luister naar boeiende podcasts over persoonlijke groei of mindset; het voelt alsof je deelneemt aan het gesprek zelf. Deze podcasts prikkelen je denkvermogen en helpen je de kennis beter te onthouden. Ze zijn ideaal voor tijdens een lange autorit, een ontspannen wandeling, of zelfs terwijl je in de trein zit.

  Ondernemerscoaches in Limburg

  Onze fantastische ondernemerscoaches strekken hun expertise en begeleiding uit naar steden in Limburg. Je kunt daarom onze deskundige Ondernemerscoaches in de volgende regio's vinden: Heerlen, Sittard Maastricht, Roermond, Venlo, Kerkrade, Weert, Geleen, Landgraaf, Beek, Stein, Echt, Hoensbroek, Valkenburg, Nederweert, Brunssum, Meerssen en Panningen.

  Set Your Mind, To Achieve Your Goals

  Ben je op zoek naar de ideale coach? Neem contact met ons op! 
  Wij zorgen voor de perfecte match met een geschikte coach.

   © Mindsetters - 2024
   Made with
   Web Wings
   chevron-down