7x Boeken over geld verdienen!

Boeken over geld
11/03/2023
809

Ben je op het einde van de maand altijd je centen aan het tellen om te kijken of je nog uitkomt? Wil je voor een nieuwe auto kopen, maar blijft je spaargeld maar niet op niveau? Je hebt twee keuzes: je blijft niks doen en mokken, of je leest boeken over geld verdienen! Ik hoor je al denken: “Maar dat heb ik al lang geprobeerd”. Dat kan, maar je hebt het nog niet geprobeerd met de 7 boeken die ik je nu ga aanraden. Investeer tijd om de boeken te lezen en haal er geld uit! Hieronder staan 7 boeken over geld verdienen die jou kunnen helpen, voor welk bedrag je ook gaat!

1. Over geld praat je wel - Vincent Kouters

Vroeger was de stelling binnen Nederland dat je écht niet over geld mocht praten, het was simpelweg not done. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg zeiden ze. Anno 2023 is dit wel anders. Vincent Kouters heeft dit boek geschreven omdat hij een jaar of vier geleden besloot om tonnair te worden; een persoon met een spaardoel van € 100.000, -! Wil je weten hoe hij dit deed? Of hoe jij dit zelf ook kan bereiken! Dan is dit boek over geld verdienen en sparen wat voor jou!

2. Jouw eerste miljoen - Quote

Quote, een van de bekendste zakenbladen die er zijn, heeft een super gedetailleerd boek geschreven over het bereiken van die veel begeerde eerste miljoen. Het eerste struikelblok is altijd het lastigste, zelf Warren Buffet had moeite met zijn eerste miljoen. Dit boek is een complete collectie van tips die komen vanaf zeer succesvolle ondernemers. Quote heeft natuurlijk een netwerk waar je U tegen zegt, dat netwerk is ook geraadpleegd om dit ongelooflijke boek te schrijven. Het boek kost € 35,-. Vergelijk dit met je eerste miljoen, dan gaat het om een investering van 0,0035%. Is er een reden om dit niet te doen?

3. Geld verdienen met jezelf - Tony de Bree

Investeer tijd in jezelf om geld te verdienen! Jij bent degene die jouw hypotheek moet betalen, jij bent degene die de dagelijkse kosten maakt. Jij bent vanaf nu ook degene die geld gaat verdienen! Dit is een van de boeken over geld verdienen die je daar mee kan helpen. Een beginstap in ondernemen is hoe je dit boek kan beschrijven van Tony de Bree. Als voormalig bankier was hij verantwoordelijk voor het beoordelen van ondernemingen en startups, hij weet dus waar hij het over heeft in zijn boek!

4. Geld verdienen met je roeping - Hylke Bonnema

Heb je je roeping gevonden, maar verdien je maar geen geld? Dan doe je iets fout. Bij boeken over geld verdienen hoef je niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden, je kan ook je huidige roeping gebruiken om het bedrag op je bankrekening consistent te laten groeien. Deze ontdekkingsreis zorgt ervoor dat je op een geheel nieuwe wijze naar jezelf en je (mogelijk nieuwe) roeping zal gaan kijken! Mindset kom eerst, geld verdienen komt daarna! Wil jij ook werken aan je mindset én hou je van boeken? Kijk dan eens naar 10x de beste coaching boeken!

5. Geld verdienen met valutahandel - Semper Augustus

Al zo lang zijn elitaire bankiers en daytraders geld het verdienen op de valutamarkt. Ze maken slim gebruik van de wisselkoersen, die hier te vinden zijn, door op de juiste momenten te kopen of te verkopen. Dit boek gaat specifiek in op Forex en Binary options. Heb jij geduld, een scherp oog en ben je bereid om te leren? Dan haal dan nu snel dit boek voor dat je te laat bent!

6. Goed met geld, Geld verdienen - Ben Hubbard

Dit boek is voor de kinderen, ook zij moeten leren om met geld om te gaan. Boeken over geld verdienen kunnen het ook hebben over letterlijk verdienen. Waarom krijgt het kind zakgeld? Hoe kan het kind verantwoordelijk met geld om gaan? Hoe kan het misschien meer krijgen? Je bent nooit te jong om te leren!

7. Geld verdienen met YouTube - Stefan Rooyackers

Als er één manier is om geld te verdienen, dan is het gebruik maken van macro-trends. Met macro-trends wordt het volgende bedoeld: trends die van toepassing zijn op de macro-economie, oftewel wereldwijde economie. In dit geval is YouTube zowel een gevestigde naam als een constant innoverende trend, dat maakt dit boek van Stefan Rooyackers ook zo interessant: het blijft relevant! Wil jij weten hoe je geld kan verdienen met YouTube? Klik dan op de link hieronder!

Beste boeken over geld verdienen samengevat

Er zijn honderden manieren om geld te verdienen, en minsten zoveel boeken die erover geschreven zijn. Afhankelijk van je skillset en interesses zullen bepaalde boeken je meer aanspreken dan andere. Daarnaast zitten er een aantal tijdloze titels bij die voor iedereen relevant zijn. We hebben de lijst gemaakt op basis van onze eigen ervaringen, leeslijst en feedback en adviezen van onze directe kring. Meestal als je geld wil verdienen moet je een eigen bedrijf starten, vandaar dat we je ook aanraden om ons artikel te lezen over de beste boeken over ondernemen.

Geld verdienen, maar dan anders

Dit is geen boek, maar een artikel wat eerder dit jaar geschreven hebben. Ben je benieuwd naar hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing? Klik dan deze hele lange link!

Over de auteur

Jasper Voorn

Mijn naam is Jasper Voorn en ik ben één van de initiatiefnemers van Mindsetters. Zaken als persoonlijke ontwikkeling, mediteren, lezen en gesprekken met succesvolle personen hebben sterk bijgedragen aan mijn eigen persoonlijke en zakelijke successen. Vanuit een passie…

Alle artikelen van Jasper Voorn

Boek van de week

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Mind Setters

Blijf op de hoogte

Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws voor persoonlijk ontwikkeling en groei. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel bericht!
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down