Socials
Werkgebied
Limburg
Specialisaties
Veerkracht
Faalangst
Mindset

Hans Voorn

Als Hans Voorn neem ik al enige tijd deel aan het leven. Als vader begeleidde ik vier zonen naar zelfstandigheid. Het werkende deel speelde zich af als ondernemer. Als makelaar van de Koper begeleid ik kopers naar een nieuw Thuis. In deze professie liggen vele waardevolle successen. Hetgeen mij evenwel het meest vormde zijn de blunders, zeperds en miskleunen. Zowel die van mijzelf als die van anderen. We maken ze allemaal. Boeken, films, studies en cursussen vulde de persoonlijke groei en zelfontplooiing aan. Mijn interesse voor ‘de mens’ in het algemeen, hoe ‘het leven’ in elkaar zit, in het bijzonder hoe het vorm te geven is, het geleerde door te geven, zijn de drijfveer om anderen van dienst te zijn.

Mijn nieuw bedrijf ‘Back-on-Track’ coacht allen die even op de plaats zijn gehouden, die op een zijspoor lijken of hen die richting willen geven aan hun toekomst.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen, in korte tijd, back-on-track te brengen. Om het beste leven te leven.

Back On Track

Als Hans Voorn neem ik al enige tijd deel aan het leven. Als vader begeleidde ik vier zonen naar zelfstandigheid. Het werkende deel speelde zich af als ondernemer. Als makelaar van de Koper begeleid ik kopers naar een nieuw Thuis. In deze professie liggen vele waardevolle successen. Hetgeen mij evenwel het meest vormde zijn de blunders, zeperds en miskleunen. Zowel die van mijzelf als die van anderen. We maken ze allemaal. Boeken, films, studies en cursussen vulde de persoonlijke groei en zelfontplooiing aan. Mijn interesse voor ‘de mens’ in het algemeen, hoe ‘het leven’ in elkaar zit, in het bijzonder…

Lees meer
© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down