Mindsetcoach Sittard

#Praktijk

Bij Mindsetters draait alles om jouw persoonlijke groei. Het begint allemaal bij jou, maar soms kan het behoorlijk uitdagend zijn om die groei alleen te ervaren. Daarom staan we klaar om je de begeleiding en ondersteuning te bieden die je nodig hebt, vooral tijdens moeilijke momenten in je ontwikkeling. We hebben van alles: mentoren, coaches met expertises of gewoon iemand om mee te praten. Dit kan professioneel en persoonlijk, het is maar net wat jij wil. Met ons uitgebreide netwerk van partners kunnen we dat allemaal mogelijk maken.

Een mindsetcoach verandert je leven niet, een mindset coach transformeert je leven. Een mindsetcoach kijkt naar hetgeen wat jij nodig hebt, die denkt met je mee en geeft je soms een antwoord wat je niet leuk vindt. Maar dit antwoord heb je wel nodig! Ben jij klaar voor een mindsetcoach in Sittard?

Meer over coaching

Neem direct contact op!

  boxchainge
  Judith Waeijen Vitaloog
  back on track logo
  bewust vaderschap
  Energia Martial Arts
  Dominique Nelissen logo
  In Respect
  LOET
  Field of Faith
  Work@YourHealth
  Ellen in Maastricht

  Samenwerken met Mindsetters?

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder?

  We werken aan de ontwikkeling van een uitgebreid nationaal netwerk van deskundige sparringpartners, elk met hun eigen expertisegebied.
  Ben jij een coach of expert binnen een specifieke branche en wil je jouw doelgroep bereiken via ons platform? Neem dan eens een kijkje op onze samenwerkingspagina.


  Meer over samenwerken
  eisenhower matrix

  Volg ons op social media

  #Mindsetters
  Soms is het niet haalbaar om een boek te lezen of iemand bij je te hebben voor een diepgaand gesprek. Podcasts bieden een fantastische manier om op elk moment en op elke plek nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Luister naar boeiende podcasts over persoonlijke groei of mindset; het voelt alsof je deelneemt aan het gesprek zelf. Deze podcasts prikkelen je denkvermogen en helpen je de kennis beter te onthouden. Ze zijn ideaal voor tijdens een lange autorit, een ontspannen wandeling, of zelfs terwijl je in de trein zit.

  Mindset coaches in Sittard

  Onze Mindset Coaches vind je óók in Sittard! Wij vinden dat een sterke en verbeterde mindset voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn. Mindset is een prachtig iets, het is iets wat er voor zorgt dat je door het leven kan in de best mogelijke manier. Het helpt je bij het oprapen van de stukjes wanneer alles instort en het helpt bij het opnieuw opbouwen. Deze hulp bieden onze Mindset Coaches ook op andere plekken in Limburg, in plaats van alleen in Sittard. Denk aan de volgende locaties: Heerlen, Maastricht, Roermond, Venlo, Kerkrade, Weert, Geleen, Landgraaf, Beek, Stein, Echt, Hoensbroek, Valkenburg, Nederweert, Brunssum, Meerssen en Panningen.

  Set Your Mind, To Achieve Your Goals

  Ben je op zoek naar de ideale coach? Neem contact met ons op! 
  Wij zorgen voor de perfecte match met een geschikte coach.

   © Mindsetters - 2024
   Made with
   Web Wings
   chevron-down